L’Olivera acull un Erasmus+ de 10 persones en risc d’exclusió

El projecte VINIMOB fa del celler de Vallbona de les Monges un espai de formació per a joves amb diversitat funcional de Croàcia, França, Itàlia i Catalunya

Els joves amb risc d’exclusió i diversitat funcional també tenen cabuda al programa Erasmus. Així ho ha demostrat el celler ‘L’olivera’ de Vallbona de les monges amb el projecte VINIMOB. Es tracta d’una prova pilot on hi participen 10 estudiants de Croàcia, França, Itàlia i Catalunya que entre els dies 6 i 10 de juny s’estaran formant professionalment als cellers de l’Olivera i faran activitats per conèixer el territori.

El projecte va començar a caminar cap al 2017. De fet, una primera estada internacional va reunir molts d’aquests joves a Tolosa el maig de l’any passat. Amb el repte d’adaptar perfils professionals a gent amb vulnerabilitat, hi conflueixen 6 experiències diferents: 3 de França, una de Catalunya, una de Croàcia i una d’Itàlia.

Acompanyats d’un equip de tècnics i educadors, els joves tancaran la seva etapa a Catalunya a la finca municipal de Can Calopa de Dalt a Barcelona.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.