L’UE Tàrrega decep amb una nova derrota (1-3) contra el Sant Cugat

Els blaugrana segueixen a la part baixa de la classificació amb 5 punts, només dos més que el cuer

El municipal Joan Capdevila va tornar a viure, el passat diumenge 13 de novembre, un episodi futbolístic decebedor. L’UE Tàrrega, venia d’endur-se el duel contra el cuer a domicili la passada jornada de lliga, però no va saber generar inèrcia de victòria i va signar una nova derrota contra el Sant Cugat. El resultat final d’un gol a tres en favor dels visitants, va acabar reflectint el que havia passat sobre el terreny de joc. Tot i viure fases de lucidesa, el Tàrrega no va saber imposar el seu futbol ni fer mèrits per endur-se la victòria. Les portes del descans van tornar a ser decisives i, al minut 44, Manel Montoya avançava el Sant Cugat a la sortida d’un córner.

Als cinc minuts de la represa, va ser Vladimir Osipov qui posaria el 2-0 al marcador. Tot i que Jordi de Sande va escurçar distàncies al 60, els santcugatencs firmarien l’1-3 definitiu a càrrec de Manso.

El proper diumenge l’UE Tàrrega visitarà l’Igualada en una nova oportunitat per allunyar-se de la part baixa de la classificació.