Magí Puig torna a exposar al Museu Tàrrega Urgell

La mostra, l’Espiral, és un recull de les obres pintades per l’autor en els darrers dos anys

El Museu Tàrrega Urgell acull des d’aquesta setmana una nova exposició del pintor lleidatà Magí Puig. La mostra, que du per títol ‘Espiral’, aplega 32 pintures a l’oli, algunes de gran format, i 4 litografies. Es tracta de la segona exposició individual de l’autor al museu Tàrrega Urgell i arriba una dècada després de l’exposició ‘Itinera’, la seva primera exposició individual a la capital de l’Urgell.

Amb ‘Espiral’ aquesta nova mostra, Magí Puig reflexiona sobre com el paisatge ens interpel·la i com aquesta mirada condiciona la manera d’apropar-s’hi a través del llenguatge pictòric amb l’espiral com a metàfora de la seva relació amb el procés creatiu.

Més de trenta obres realitzades en els darrers dos anys que plasmen paisatges de l’Urgell, escenes urbanes de Barcelona, vistes de platja i arquitectura tradicional del Marroc

L’artista segarrenc establert a Tàrrega aborda totes aquestes temàtiques amb el seu segell personal, en què destaquen la llum, el color i la relació entre l’espai i el cos humà.

D’aquesta manera Puig torna a la seva ciutat d’acollida després d’haver exposat a ciutats com Barcelona, Madrid, París, Londres o fins i tot Nova York.

L’exposició romandrà oberta fins al 31 de març. A més, el dissabte 17 de febrer, a les 12 del migdia, s’oferirà una visita guiada a càrrec del pintor juntament amb un concert de blues a càrrec del músic targarí Edu Escaño.

Informa: Oriol Gordillo i Miquel Àngel Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.