Maldà millora els dipòsits municipals d’aigua

Durant aquesta setmana s’han iniciat les obres de millora dels dipòsits municipals d’aigua potable de Maldà, segons el Projecte Bàsic i d’Execució redactat pels Serveis Tècnics del Consell Comarcal de l’Urgell, que també s’ocupa de la direcció facultativa de les obres.

L’objecte d’aquestes obres de millora, amb un pressupost de contracte de 24.953,83 euros, és la substitució dels equips i connexions de cloració i control de la instal·lació, així com totes les vàlvules i la construcció dins la qual es troben aquests equips i connexions esmentats, adossada a un dels dipòsits, atenent el seu deficient estat de conservació.

Prèviament a aquests treballs, cal traslladar temporalment totes les connexions de subministrament d’aigua, l’equip de cloració i el sistema de control -amb la corresponent instal·lació elèctrica- a l’altre dipòsit existent, per tal de mantenir el subministrament d’aigua a la població de Maldà mentre durin les obres.

Les intervencions descrites suposen la primera fase de les obres de millora de les instal·lacions existents, que preveuen també la substitució d’un dels dos dipòsits actuals, donat el seu mal estat de conservació.

 

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.