Marc Fornell guanya el III Open Ciutat de Tàrrega de tennis

El tenista català Marc Fornell va ser el guanyador del Tercer Open de Tennis Ciutat de Tàrrega, que s’ha celebrat durant deu dies a les instal·lacions del Club Tennis Tàrrega. Un torneig masculí en obert amb 43 inscrits que després de les rondes classificatòries va quedar amb un quadre de 32 jugadors
Fornell va jugar la final contra l’aragonés Samuel Arauzo, que actualment figura en la posició 83 del rànquing.
Arauzo amb un joc més enèrgic va guanyar el primer set per 7 jocs a 6 i semblava que tenia possibilitats d’emportar-se la victòria. Però va ser Fornell, un jugador de 36 anys amb més experiència qui es va imposar per 6 jocs a 4 en el segons set que es va haver d’aturar una estona per la pluja. Finalment el català també va guanyar el tercer set  per 7 jocs a 5