Marta Roca i Ammar Makhlouf, Campions provincials cadets del circuit Lleidatà de Cros, trofeu Diputació de Lleida.

20180505_224642El passat 27 d’abril, es va celebrar la festa de cloenda del circuit provincial al Teatre l’amistat de Mollerussa. Es van entregar trofeus a tots els guanyadors i guanyadores de la lliga que s’ha disputat aquest hivern per diferents poblacions de la demarcació de Lleida. A part dels dos flamants primers llocs dels targarins Marta i Ammar en categoria cadet, el CEACA es va endur un segon lloc en categoria Sènior Masculí, aquest va ser per un dels entrenadors del club, Marc Expósito.

Hi ha hagut altres atletes que no an fet pòdium i que han estat a una gran alçada com per exemple la Benjamina Raquel Boqué que a fet un meritori 12º lloc de 123 participants.També remarcar la classificació general per equips, quedant el Ceaca amb segona posició en cadet femení i en primera posició amb cadet masculí aquest format per grans atletes del club: Ammar Makhlouf , Pol Puig, i Alex Monrás. En general podríem dir que el Club targarí a fet una molt bona temporada quedant en la classificació general de clubs en 9ª posició de 93 clubs i equips participants.

Felicitats a tots els prop de 40 atletes que entrenen setmana darrere setmana, seguiu així!