Marta Torrens, Chameleon, Adhok, les Impuxibles i Nofit State Circus són algunes de les propostes que s’han vist aquest divendres a FiraTàrrega

Després de l’èxit de l’espectacle inaugural de FiraTàrrega, la Tortuga de Gauguin, el teatre envaeix 24 escenaris repartits per tota la ciutat.
A la plaça de les Nacions Sense Estat, la companyia del regne Unit, Chameleon, ofereix una peça de dansa basada en el viatge emocional del seu coreògraf després que se li diagnostiques un trastorn bipolar.
També Marta Torrens amb un espectacle de dansa i circ ens fa viatjar a través de les emocions, Un gest, un so una mirada. Tot un exercici de sinceritat.
Molt diferent és la proposta dels francesos Adhok, Que vol dir ser vell quan l’esperança de vida s’ha allargat 30 anys?. Sis actors d’entre 60 i 80 anys ofereixen una peça itinerant que evidencia les pors i els tresors que amaga la vellesa.
A les parets del cementiri s’ha vist una obra del dramaturg mexicà Antonio Zuñiga sobre la Memòria Històrica. És un diàleg obert entre un aviador mort a la guerra i el seu nét.
Les germanes Peya, de la companyia les Impuxibles, han presentat Painball. Un viatge a través d’un joc, tres intèrprets i un piano. Música en directe, dansa i teatre físic
I per acabar dansa i circ amb Nofit State Circus, amb vint blocs de grans dimensions construeixen una gran quantitat de formes entre les quals es mouen i actuen. Són alguns dels més de 50 espectacles que es poden veure a Tàrrega fins demà

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.