Mas de Colom celebra la primera jornada d’alimentació saludable

A banda d’una visita guiada per les instal·lacions, els assistents han pogut gaudir d’un taller de cuina saludable a càrrec de la dietista nutricionista Mercè Carbonell

Ja fa uns mesos que l’espai del Mas de Colom ha esdevingut un actiu sociocultural important a l’Urgell. Aquest dijous, de fet, s’han posat en marxa unes jornades sobre alimentació saludable on la dietista nutricionista Mercè Carbonell ha ofert al públic una breu demostració culinària amb ingredients de la terra i de Casa Borges. En aquest cas el producte final han estat unes magdalenes sanes i equilibrades amb les hortalisses i la fruita seca com a elements principals, per tal de demostrar que es pot cuinar fàcil, bo i sa.

Divendres i dissabte seguiran aquestes jornades adreçades a uns públic més concret. D’una banda per aprendre a complementar l’esport amb una bona dieta i, de l’altra, per donar a conèixer menús i hàbits adreçats a un públic familiar.

La jornada també ha brindat als assistents l’oportunitat de gaudir d’una guia amb suport audiovisual sobre el tarannà i alguns dels productes usats per la marca.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.