Més d’una trentena d’entitats d’AgEnTa organitzaran les activitats per a la Marató de TV3 a Tàrrega

L’Agrupació d’Entitats de Tàrrega (AgEnTa), amb el suport de l’Ajuntament de Tàrrega, coordinarà el pròxim diumenge 20 de Desembre les activitats organit- zades en favor de la Marató de TV3 a la capital de l’Urgell. Més d’una vintena d’entitats han preparat un ampli cartell d’activitats per poder recaptar beneficis per l’edició d’enguany que girarà al voltant de la lluita contra el Covid-19 i les conseqüències que se’n deriven.
Agenta ha canviat el format per poder readaptar-se a les mesures sanitàries actuals després de l’anunci del govern i per corresponsabilitat amb la situació d’agument de casos d’infectat que viu la ciutat actualment.
El canvis respecte la programació presentada aquesta setmana suposa la reconversió del vermut presencial i la subhasta, que s’havia de celebrar a la Plaça de les Nacions el proper Diumenge, al format virtual i d’emissió en viu per Instagram. Alhora potenciar que la gent compri el vermut perquè el rebi a casa de la mà dels Amics dels Escoltes i els Trucs del Cau (Dissabte a les 12h del migdia és la data límit per poder comprar-ho).
La resta d’activitats: Corre, camina o ves amb bicicleta amb el Dorsal Solidari, l’emissió dels vídeos que han preparat les entitats i la xerrada informativa del COVID19 continua present en la programació i, alhora, s’anima a tothom a fer un donatiu via agratickets, canals de transferència oficial de la Marató o en les guardioles solidaries situades a la Biblioteca, el Museu Comarcal i l’escola d’adults.
Tota l’activitat en streaming s’emetrà des del compte d’instagram d’Agenta (@agenta.tarrega) i la compra, reserva i adquisició de tiquets es centralitza des de www.agratickets.cat. Al Museu Comarcal, Biblioteca Pública – Germanes Güell i a l’escola d’adults s’han instal·lat urnes per poder-hi fer donacions volun- tàries durant tota la setmana.
L’AgEnTa rebrà el suport d’altres entitats que formen part del col·lectiu a través d’un ampli ventall de voluntaris i tots els beneficis que es recaptin durant la jor- nada aniran destinats a La Marató de Tv3.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.