Moltes gràcies: Tàrrega ha comptat!

©jaumesolé-JunSxTRRG

Fotografia Jaume Solé

En primer lloc, vull donar les gràcies a les targarines i targarins per acudir de forma molt massiva a votar a les eleccions municipals i europees d’aquest diumenge 26 de maig. En termes absoluts, més de 7.000 persones van acudir a les urnes, cosa que suposa un increment de la participació de pràcticament 1.000 vots i 7 punts, fins al 65%. Són unes dades importants i que per nosaltres signifiquen que la gestió de l’Ajuntament i del Parlament Europeu interessen i que els ciutadans se centren cridats a dir-hi la seva.

En segon lloc, vull agrair especialment a les 2.436 persones que han votat a Junts per Tàrrega i que han fet possible una victòria clara de la nostra candidatura. Al llarg de la campanya electoral vam defensar que Tàrrega compta, en l’àmbit econòmic, cultural, social, educatiu… i que les polítiques i el projecte pels propers quatre anys havia de continuar col·locant les persones i la ciutat al centre. Estem molt contents, alhora, del suport tan majoritari que ha obtingut el president Carles Puigdemont a Europa, així com també el de les altres forces independentistes a la nostra ciutat.

Hem guanyat a les 18 meses del municipi, a totes i cadascuna d’elles; hem incrementat el nombre de vots, passant de 2.338 a 2.436; i hem assolit els 7 regidors, dos més que el segon partit més votat. Hem servit amb dedicació, seriositat i esforç Tàrrega al llarg dels darrers anys i creiem que els resultats de les eleccions ens avalen per continuar liderant l’Ajuntament en els propers quatre.

Volem felicitar a les formacions polítiques que han concorregut a les eleccions per a fer possible una campanya en positiu, propositiva i centrada en Tàrrega. I de forma concreta, donem l’enhorabona als 5 regidors d’ERC, els 3 de la CUP i els 2 del PSC. Esperem, confiem i desitgem poder treballar sempre a favor de Tàrrega i de Catalunya. 

Perquè volem seguir fent de Tàrrega i dels seus pobles un municipi millor, centrat en la qualitat de vida, les oportunitats i el progrés econòmic i social. I, alhora, sent fidels al mandat de l’1 d’Octubre, per assolir la llibertat plena del nostre país, Catalunya. Junts, els grups municipals i el conjunt de la ciutadania, ho farem possible. Moltes gràcies: Tàrrega ha comptat!

Rosa M. Perelló, alcaldessa i cap de llista de Junts per Tàrrega

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.