Nou accident a l’encreuament de Castellserà

Comunicat de la Plataforma ‘Som Rotondes’ C-53

Des de Som Rotondes C-53, volem posar de manifest, que el manteniment de la carretara C-53, pel que fa la vegetació lateral, és quasi nul.la, que la visió en el moment de fer l’Stop és quasi nul.la, avui després de parlar amb la víctima, així també ens ho a constatat.
Ens costa entendre, com revictimitzem la persona que ha sofert l’accident, multant-la per no fer l’stop bé, quin dia multarem els autèntics responsables? Els que no han senyalitzat bé durant anys, els que no fan el manteniment adequat, els que no ens han fet la rotonda fins ara.
Recordem que passat dijous dia 15 de juny, la plataforma  SomRotondes C53, vam entregar a la Delegació del Govern de la Generalitat gairebé 5.000 signatures JUNTAMENT AMB UN DOSSIER que demanen la construcció de rotondes a la carretera C-53. En aquesta trobada ens van fer sabedors del seu compromís amb la nostra reivindicació i van prometre que en el termini d’un any s’haurà fet la primera rotonda, AIXÍ COM UN SEGUIT DE MILLORES. Des de la plataforma així ho vetllarem i no ens aturarem fins que sigui una realitat!  No ens aturarem perquè la gent dels nostres municipis porten des del 1989 reivindicant més seguretat a les carreteres de la zona. I des del 1998 que es reclamen les rotondes.
Durant aquests anys el vent s’ha endut moltes promeses i no volem que es repeteixi. No ens aturarem per totes les persones que han perdut la vida en els encreuaments d’aquesta carretera i conscients de tots els accidents que s’evitaran; no pararem!

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.