Nova gespa i primera victoria de la UE Tàrrega contra el Torredembarra

Amb la nova gespa del Joan Capdevila la UE Tàrrega va aconseguir la primera victoria de la temporada guanyant al Torredembarra per (3 a 0). Deprès de dos empats els seguidors del Tàrrega esperaven aquesta victoria. Al minut 8 , Nuno, de cap, feia el primer gol. Després el mateix Nuno va tenir un parell d’accions d’u contra u amb el porter. El jugador del Torredembarra Genis, veia la primera groga, i el Tàrrega desaprofitava algunes accions de gol. En aquesta acció l’arbitre treia la segona groga a Genís i deixava el Torredembarra amb 10. A la segona part, els visitants van començar a dominar, però sense encert davant la porteria. El Tàrrega va baixar la intensitat del joc, però tot i així en el minut 75, Pijuan va marcar el 2 a 0 en un embolic a l’àrea del Torredembarra.
Després, els dos equips van tenir alguna oportunitat de marcar però va ser Vargas pel Tàrrega que en temps de descompte va fer el tercer de la tarda.
Dimecres es jugarà el Trofeu Ciutat de Tàrrega contra la Pobla de Mafumet i es farà la presentació oficial de la plantilla