Obertes les inscripcions per ser voluntari de la Macrotrobada escolta a Tàrrega

jamborinada_minairons

 

La Macrotrobada d’escoltes i guies de tot Catalunya (també coneguda com a Jamborinada, el nom oficial de l’esdeveniment) que es celebrarà a Tàrrega els propers 29 i 30 d’abril de 2017 va agafant forma a mesura que s’apropa el gran dia.

Després de fer-se oficials les xifres d’inscrits (uns 13.000), l’organització ja ha obert un període perquè tots aquells que hi vulguin participar com a voluntaris s’inscriguin. S’ha calculat que es necessitaran al voltant de 800 minairons, que és el nom que tindran els voluntaris a la trobada més gran d’escoltes i guies que s’haurà fet mai a Catalunya.

Els perfils que es busquen són molt variats: n’hi ha de tècnics (muntatge i desmuntatge d’infraestructures), socials (dinamitzador d’activitats), logístics (ajudar a la mobilitat dels participants) a banda d’altres més especialitzats (intendència, seguretat, sanitat i comunicació, per exemple).

Per tal d’inscriure’t i encaixar allà on més t’escau, l’organització ha habilitat un formulari on has d’indicar quines són les teves preferències i més endavant, quan es tanqui el formulari d’inscripció (17 de febrer) s’indicarà a cada persona quina tasca li serà assignada. Per respondre aquest formulari i formar part de la trobada històrica que es celebrarà a Tàrrega aquest 2017, només cal fer clic al següent enllaç (http://jamborinada.cat/backend/jip/minairons/altres.php) o bé inscriure’t a través de la pàgina web oficial www.jamborinada.cat i anar a l’apartat “Col·labora” com a Minairons.

A més a més, recordar que si voleu estar atents a totes les novetats que van apareixen sobre la Jamborinada, les podeu seguir través del perfils de facebook, twitter i instagram (@jamborinada) o bé a www.jamborinada.cat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.