Òmnium Cultural Segarra-Urgell celebrarà el dimecres 29 de setembre la Festa Estellés 2021 d’homenatge al poeta valencià

çÒmnium Cultural Segarra-Urgell celebrarà el dimecres 29 de setembre la Festa Estellés 2021 d’homenatge al poeta de Burjassot. Es tracta d’una iniciativa que ja fa anys que es duu a terme en diversos pobles i ciutats del País Valencià, les Illes i Catalunya.

El sopar es fa per commemorar i mantenir viva la memòria de Vicent Andrés Estellés, el poeta valencià més important (després d’Ausiàs March), i se celebrarà el dimecres 29 setembre, a partir de dos quarts de nou del vespre, al Restaurant La Cava de Tàrrega. La festa començarà amb una glossa del poeta feta per l’escriptor i professor de la Universitat de Lleida, en Jordi Prenafeta i Pàmpols.

L’acte comptarà també amb la participació dels poetes Montserrat Aloy i Albert Claramont, i de la narradora Anna Gabernet, que recitaran alguns poemes. Els participants que ho desitgin podran participar a la festa, amb la lectura dels poemes de Vicent Andrés Estellés que prefereixin.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.