Òscar Amenós: “Farem polítiques d’habitatge valentes incorporant els pisos buits de les entitats bancàries a la borsa de lloguer social”

Societat Ateneu Sara BailacLa candidatura d’Equerra Republicana de Catalunya-Moviment d’Esquerres (ERC-MES) ha fet públiques avui les propostes en matèria d’habitatge. L’alcaldable Òscar Amenós ha lamentat que “amb la crisi econòmica, molts habitatges a Tàrrega van quedar en construcció i altres van ser acabats però van passar a mans d’enitats bancàries i han quedat abandonats”. Per al republicà “és necessari que l’Ajuntament prengui mesures per identificar quins són els pisos buits en mans d’entitats bancàries per tal que siguin incorporats a la borsa de lloguer social”. Amenós ha valorat que “no té cap sentit que sigui tan complicat trobar un pis de lloguer a Tàrrega mentre n’hi ha tants que han quedat desocupats i que no s’utilitzen”.

 

El cap de llista d’ERC-MES ha explicat que “farem polítiques d’habitatge valentes incorporant els pisos buits de les entitats bancàries a la borsa de lloguer social”. “Cal que els grans tenidors compleixin la llei i mobilitzin els pisos que portin més de dos anys buits”, ha assegurat Òscar Amenós.

Sara Bailac felicita la Societat Ateneu de Tàrrega a l’acte d’entrega de les Creus de Sant Jordi

 

La senadora electa Sara Bailac ha felicitat la Societat Ateneu de Tàrrega que ha estat distingida amb la Creu de Sant Jordi en motiu del centenari de la seva creació i que és “una de les entitats culturals més antigues i de referència de la ciutat”, ha valorat Bailac. La senadora electa -acompanyada per la segona candidata d’ERC-MES, Alba Pijuan- ha felicitat els membres del Consell Central de la Societat Ateneu per aquesta distinció a l’acte d’entrega de les Creus de Sant Jordi celebrat aquest vespre a Barcelona.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.