Òscar Amenós: “Tàrrega ha de ser una ciutat agradable i accessible”

8B07FCA9-B7E2-4A4F-BC8F-D55BD815F578La candidatura d’Esquerra Republicana de Catalunya-Moviment d’Esquerres (ERC-MES) a les eleccions municipals a Tàrrega ha fet pública avui la seva proposta en relació a l’espai públic. L’alcaldable republicà, Òscar Amenós, ha explicat que “en el darrers mesos hem tingut ocasió de parlar amb moltes persones i enitats, i un dels temes que més preocupen és l’estat dels carrers”. Així Amenós ha concretat que “la neteja i el manteniment de places i carrers és una qüestió que preocupa a la ciutadania i que creiem que és possible millorar”.

ERC-MES s’ha proposat “intensificar la neteja i el manteniment de l’espai públic” ja que, en ocasions, la falta de manteniment dels carrers pot suposar un risc per als vianants, com en el cas de les voreres en mal estat. “Tàrrega ha de ser una ciutat agradable i accessible i cal tenir especial cura del paisatge urbà, els jardins, les façanes, les places i els carrers”, ha explicat Amenós.

Pel que fa al manteniment dels carrers, la candidatura d’ERC-MES considera que cal fer una priorització d’aquelles reparacions més urgents. Amenós ha explicat “que el mateniment i reparació dels carrers i voreres en mal estat s’ha de planificar anualment i s’ha de portar a terme al llarg de tota la legislatura

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.