Partits èpics de l’Aleví Mixte i el Benjamí A del THPC

hoquei febrer 1

Cap de setmana 11 i 12 de febrer

ALEVINS MIXTES: TÀRREGA – CALAFELL B (8-2)

Va estar un partit molt disputat als primers minuts, encetant el marcador l’equip visitant, tot i que ben aviat el Tàrrega va empatar. Els visitants van tornar a posar-se davant del marcador, tornant a empatar l’equip local al cap de pocs minuts. Va arribar la mitja part 4-2  a favor de casa. I ja la segona part va estar totalment dominada pel Tàrrega: bon marcatge als contraris, escapades de jugadors targarins que van acabar en gol, cansament físic de l’equip visitant vers la pujada d’ànims de l’equip local… I tot això va fer que el partit acabés amb l’alegria i victòria dels jugadors del Tàrrega per 8-2.

hoquei febrer 2

BENJAMÍ A: TÀRREGA – JUNEDA C (4-2)

Partidàs èpic contra un rival directe a la classificació , el Juneda C. Tot i que el patit va començar molt igualat els del Juneda es van posar per davant al marcador  però la part mes emocionant va arribar quan després d’empatar 1-1, en una jugada una mica enrevessada a la porteria del Tàrrega, l’àrbitre va assenyalar un gol quan la pilota ni tan sols es va atansar als tres pals , si no que va moure la xarxa per darrere. Els nois del Tàrrega després de quedar tocats van sortir a la segona part com si els hi anés tot en aquell partit i van aconseguir una remuntada espectacular, el resultat final va ser de 4-2.

hoquei febrer 3

INFANTILS: BELL-LLOC – TÀRREGA HPC (4-3)

Primera part ensopida, joc lent i ple d’imprecisions. Els del Tàrrega van fallar molt en defensa, i no trobaven la manera de marcar, i això ho va aprofitar el Bell-lloc per marcar en dues ocasions. L’avantatge hauria pogut ser més àmplia, però el nostre porter Moisés, ho va evitar amb nombroses aturades. Al descans 2-0. El segon temps, els Targarins van millorar molt el seu joc. En defensa van jugar de manera més ordenada, la pilota es movia amb més rapidesa i el joc en atac tenía molta més intensitat, creant més ocasions de perill, i així empatant el partit. Els crits, les queixes i la mala educació dels locals va fer que dins la pista també el nerviosisme fos protagonista. Els de Tàrrega, que a pocs minuts del final  anava per davant  en el marcador, també es va contagiar del desconcert, igual que l’àrbrit que no va saber controlar el partit. A falta de cinquanta segons pel final, el Bell-lloc va fer el quart gol que li donava la victòria.