Pastisseria Nicolau guanya el primer premi del Concurs d’aparadors de Foment Tàrrega i FiraTàrrega

aparador1r PREMI PER PASTISSERIA NICOLAU i el seu aparador que transmet un missatge contundent: “La cultura ni es compra ni es ven, es dóna i s’aprèn”, amb el signe de les mans que s’encaixen i que transmet el sentiment d’unió!

El 2n PREMI és per CULINARIUM i el seu espectacular aparador creat per l’artista Alba Torres.
Inspirat en l’espectacle inaugural “La Tortue de Gauguin” i el treball de la companyia francesa que el realitza, Lucamoros.

L’aparador és un treball en pintura mural sobre una superfície translúcida, una obra efímera, que transmet humanitat, tot explicant una història, que com l’espectacle inaugural de FiraTàrrega 2018, ens parla de paisatges i retrats. Hi trobareu dos retrats en gran format, el de la mateixa artista, l’Alba Torres, i el d’una de les seves millors amigues, que ha marxat a viure a l’altre costat de l’oceà.

3R PREMI per PERRUQUERIA GLAMOUR, amb el seu aparador diferent i divertit. Inspirat en el món de la dansa contemporània un art que expressa els sentiments del cor.

Enhorabona als premiats que han guanyat entrades gratuïtes per FIRA TÀRREGA i a tots els participants que  han col·laborat en aquesta exitosa iniciativa.

Així mateix el comerç associat a FOMENT TÀRREGA ha repartit en tots els seus establiments 5000 bosses de paper amb el lema “LA CULTURA, NI ES COMPRA NI ES VEN” que han fet encara més visible FIRA TÀRREGA

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.