Perelló aposta per la cultura com a motor de creixement econòmic de Tàrrega

NdP_ Perelló aposta per la cultura com el gran motor de creixement econòmic de TàrregaLa cap de llista de Junts per Tàrrega afirma que “és el cor de la ciutat” i assegura que es mantindran “com un referent del país”

Tàrrega, 20 de maig de 2019.- L’alcaldessa i cap de llista de Junts per Tàrrega, Rosa M. Perelló, ha assegurat que la seva candidatura confia en la cultura com a “motor de creixement econòmic de la ciutat”. “La cultura és el cor de Tàrrega i hem de seguir potenciant totes les virtuts del nostre patrimoni per treure’n profit”, ha afirmat Perelló, que alhora ha recordat que el municipi és reconegut arreu com “un epicentre cultural”. En aquest sentit, l’alcaldable de Junts per Tàrrega ha destacat que donaran continuïtat a la internacionalització de FiraTàrrega i que desplegaran un pla de fires com a part de les seves propostes electorals. “Ens permetran generar promoció econòmica i mantenir-nos com un referent cultural en el país”, ha explicat Perelló. Així mateix, ha assegurat que com a novetat engegaran la Via d’Art, un projecte que consistirà a exposar peces del Museu Tàrrega Urgell als aparadors del carrer Major i duran a terme el Centre d’Interpretació Call Jueu, que preveuen situar-lo al carrer de l’Estudi.

Entre les seves propostes, Rosa M. Perelló també ha exposat que contemplen un projecte de recuperació de refugis i l’ampliació de l’Arxiu Comarcal. A més, ha dit que Junts per Tàrrega impulsarà “els tràmits iniciats” per iniciar la museïtzació de la Casa Museu Pedrolo.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.