Persones, organització i territori: els tres pilars de l’agenda d’Alba 2030

“Transformar per avançar” és full de ruta que les persones i els equips de l’Associació Alba han elaborat per a desenvolupar-se en sis anys

L’Associació Alba ha fixat el seu full de ruta per al 2030 a través de l’elaboració d’un nou marc estratègic amb el lema “Transformar per avançar”. Un document elaborat durant més de 6 mesos on han participat més de 200 persones de l’entitat entre professionals, persones i famílies. El document recull les línies estratègiques i els objectius a treballar en els propers anys. S’organitza en tres eixos:

El primer, les persones i els seus projectes de vida.

El segon eix l’organització. Que sigui innovadora, sana i sostenible.

I un tercer eix centrat en el territori.

La defensa activa de drets, la transformació de serveis i l’accessibilitat universal són objectius que cal assolir en el marc de l’eix que es vertebra en les persones. Una gestió ètica, una sostenibilitat integral o una aposta per una innovació de qualitat podrien ser fites a aconseguir a través dels reptes de l’organització i, finalment, per a un territori corresponsable, des d’Alba es proposen de ser part activa de la comunitat, també fora de Tàrrega; treballar amb agents de la zona a través de la cooperació i aliances i seguir nodrint projectes d’economia social i solidària com pot ser el rosal.

L’agenda d’Alba està pensada per a realitzar-se en un marc de sis anys, però des de la direcció de l’entitat, s’assumeix que s’haurà d’anar avaluant i readaptant gairebé dia a dia.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.