Preixana acollirà la 3a Festa de l’Urgell amb el concert de La Terrasseta de Preixens i Munt Band

IMG_20171014_130850

Preixana acollirà el proper 21 d’octubre la 3a Festa Jove de l’Urgell. Els nois i noies de la localitat van ser els guanyadors de la gimcana de la segona edició que es va celebrar l’any passat a Bellpuig i enguany, tal com marca el protocol de la festa en seran els amfitrions.

Així doncs, un grup d’una vintena de joves de Preixana seran els encarregats de preparar la gimcana. Al vespre hi haurà una mostra de cultura popular amb el grup de xaranga Diga’ls-hi Inquiets, Lo Tossino i la Verreta de l’associació Guixanet de Tàrrega, el ball de bastons de la colla sardanista Estelats d’Agramunt i un espectacle del grup de Diables Foc Foll de Bellpuig.

A la nit hi haurà concert amb La Terrasseta de Preixens i amb Munt Band i s’oferirà sopar amb entrepans que serà gratuït per als grups inscrits a la gimcana.

La Festa Jove va nèixer fa 3 anys amb l’objectiu de cohesionar els grups de joves de la comarca. Segons l’alcalde de Preixana, Jaume Pané, a l’Urgell hi ha tres municipis on hi estudien la majoria de joves;  als instituts de Bellpuig, de Tàrrega o d’Agramunt. La idea es que almenys un cop a l’any, aquests joves que no es troben mai tinguin l’oportunitat de relacionar-se “Per ser que es una festa que fa pocs anys que duem a terme volem que tots els joves de la comarca se la facin seva” va explicar.

Segons el president del Consell Comarcal, Salvador Bonjoch, de la mateixa manera que es fa amb els joves, des de l’ens comarcal també es treballa en la línia d’organitzar activitats que impliquin a diferents municipis per tal de fomentar que la gent de la comarca visiti també les altres poblacions.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.