Presentació dels equips de la temporada 2019-2020 del Hoquei Patins Club Tàrrega

0_HPC Tàrrega 2019-2020Aquest passat divendres 13 de desembre el Hoquei Patins Club de Tàrrega ha realitzat la presentació dels seus equips per aquesta temporada 2019-2020. Tot aprofitant aquest esdeviment, ha celebrat també la seva festa anual amb coca, xocolata i visita del pare Noel.

A l’Acte ens ha acompanyat el Sr. Xavier Rossell , Regidor d’Esports, qui ha desitjat molts èxits als nostres equips tot destacant la importància del companyerisme i el treball en equip dins de l’esport.

Enguany el Club el formen 54 jugadors i jugadores, junt amb un equip tècnic de 6 entrenadors i una entrenadora que gestionen un conjunt de set equips: Escoleta, Prebenjamí Plata, Prebenjamí Or, Aleví, Infantil, Juvenil i Júnior. Els equips de Prebenjamí Or i Júnior són equips mixtes HPC Tàrrega-Espluga fruit de la col·laboració dels dos clubs a fi efecte de poder mantenir equips que d’altra forma serien inviables per falta de jugadors.

Des de la Junta agraïm la col·laboració de les famílies, el suport de l’Ajuntament de Tàrrega i dels nostres col·laboradors que ens ajuden a poder disfrutar del Hoquei a Tàrrega, essent aquesta ja la novena temporada des que es va fundar el Club. Moltes gràcies i molta sort!

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.