Presenten la campanya, Fes esport, Fes-te-veure, per evitar accidents a les vies interurbanes

L’augment de l’esperança de vida ha fet que moltes persones grans hagin decidit cuidar-se i fer esport, això es tradueix en un increment de vianants que fan ús de la via pública i que tenen risc de patir un accident. Amb l’objectiu d’evitar-ho el consell comarcal de l’urgell ha presentat la campanya Fes Esport, Fes-te Veure. La iniciativa vol sensibilitzar amb xerrades al conjunt de la ciutadania. En el marc de la campanya es repartiran 2000 armilles reflectants per a aduls i 2000 més per a infants.

L’any passat a Catalunya de les 114 víctimes mortals en via interubana la xifra més elevada correspon al grup de persones de més de 74 anys. A les comarques de Ponent també al 2014 es van produïr 22 víctimes mortals de les quals set eren majors de 75 anys. Aquest 2015 hi ha  9 víctimes i 4 tmabé són majors de 75 anys.

accidents, Tot i centrat-se especialmente en el col·lectiu de persones grans, la campanya es farà extensiva al conjunt de la societat ja que tothom pot estar exposat a patir un accident a la via pública.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.