Presenten la página web de l’Associació de Cases de Turisme Rural de l’Urgell

IMG_9174A la seu del Consell Comarcal de l’Urgell, s’ha fet  la presentació de la nova pàgina web de l’Associació de Cases de Turisme Rural de l’Urgell.

El dissenyador de la nova web www.urgellrural.org, Joan Trilla de l’empresa Mar-k, ha exposat a les persones assistents els continguts i les novetats de la pàgina web,  amb una imatge i continguts més fresca, amb un disseny més actual i innovador.  S’ha explicat a les persones assistents quina és la funció i els objectius de l’Associació de Cases de Turisme Rural de l’Urgell,  que actualment compta amb 11 cases associades.

A la comarca hi ha un total de 19 allotjaments rurals, que compten amb 189 places d’allotjament rural. A l’Urgell, el total de places de totes les tipologies d’allotjaments és de 1.088 places.

L’acte ha comptat amb la presència del president del Consell Comarcal de l’Urgell,  Gerard Balcells, la consellera comarcal de Turisme, Consum i Fires, Gràcia Auró, el President de l’Associació de Cases de Turisme Rural de l’Urgell, Jaume Ramon   i el dissenyador de la nova web, Joan Trilla.

 

 

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.