Primera derrota de l’UE Tàrrega com a local

El conjunt blaugrana va perdre 0-1 contra el Vilanova i la Geltrú CFA, després d’haver fet una primera part d’alt nivell

L’UE Tàrrega arribava a la 4ª jornada de lliga amb una dinàmica de creixement. Així es va fer palès tan bon punt l’àrbitre va xiular l’inici del partit, on els jugadors locals van sortir molt endollats. Autors d’un joc vistós, fluït i que duïa perill a la porteria del Vilanova, els jugadors de Candi Viladrich assetjaven el conjunt visitant amb arribades constants i el control de la pilota lluny de la seva àrea. Aquesta mateixa tònica va prolongar-se durant els primers 45 minuts, període en què els vilanovencs van crear molt poques ocasions i sense gaire perill. Això no obstant, els targarins no van saber reflectir la realitat futbolística en gols, fet que els acabaria passant factura a la represa.

La segona part va tenir un guió radicalment diferent. El Tàrrega va perdre el domini de la pilota i, sense ella, el del partit, que va anar perdent contingent futbolístic i va guanyar picabaralles. Amb un joc molt més entorpit i farragós per part de les dues bandes, el Vilanova va saber jugar les seves cartes i, en una arribada aïllada amb un xut des de la frontal, s’avançaria al marcador després de caçar el refús del porter. A partir del minut 15 de la segona part els visitants van anar acomodant-se al partit i el Tàrrega no va saber capgirar la situació. Després d’uns minuts finals plens d’interrupcions, amb una targeta vermella pel 4 dels blaugranes i una groga per Candi Viladrich, els locals van deixar escapar l’oportunitat d’assentar-se a la zona de confort de la taula classificatòria.

Informa: Oriol Gordillo