Procés participatiu a Tàrrega per escollir les imatges promocionals de la Festa Major

La Regidoria de Cultura obre una votació perquè la ciutadania elegeixi les cinc instantànies que il·lustraran una vuitantena de banderoles, finançades pel patrocini de l’empresa Borges 

promociotarregaLa Regidoria de Cultura de Tàrrega ha endegat un procés participatiu perquè la ciutadania esculli les imatges que il·lustraran les banderoles de la propera Festa Major. Aquests elements promocionals, amb cinc fotografies diferents, es penjaran en una vuitantena de punts arreu de la ciutat. Els participants tenen des d’avui l’oportunitat d’elegir les seves cinc propostes preferides d’entre una desena d’opcions, seleccionades prèviament per la Regidoria de Cultura. Les imatges plasmen la iconografia típica de la Festa Major de Maig, en especial de les expressions de cultura tradicional: l’Àliga, Lo Tossino, el Drac de BAT, les Arquets, els Gegants, els Nans,… així com els concerts, els correfocs o la Firacóc. La Festa Major de Tàrrega se celebrarà enguany del 12 al 16 de maig, oferint cinc dies de folklore, música, teatre, gastronomia i altres atractius.

 

Es pot votar fins dilluns vinent

Les votacions es canalitzen mitjançant el web www.tarrega.cat/banderoles i alhora de forma presencial a la Botiga del Museu (Carrer Major, 11). El procés finalitzarà aquest dilluns 11 d’abril, a les 12 del migdia. Entre els participants se sortejaran entrades dobles per al concert del grup Manel a la Festa Major, per a un espectacle de FiraTàrrega 2016 i per a visitar el Museu Cal Trepat i el Museu Comarcal de l’Urgell. Les banderoles lluiran les instantànies més votades juntament amb el logotip del patrocinador oficial de la Festa Major de Maig: Borges. La coneguda empresa targarina sufragarà les despeses de confecció de les banderoles.

 

Primer patrocini a Tàrrega d’aquestes característiques

Es tracta de la primera ocasió que la capital de l’Urgell assoleix un mecenatge d’aquestes característiques amb motiu de la Festa Major. “Aquest patrocini posa de manifest l’excel·lent entesa entre l’empresa Borges, un dels motors econòmics de Tàrrega, i el municipi on va néixer”, ha manifestat l’alcaldessa Rosa Maria Perelló. Per la seva part, el director general de Borges, Vicens Serrano, ha subratllat que el conveni “és un gest de compromís de l’empresa amb la seva ciutat i les tradicions que la identifiquen”. D’altra banda, el regidor de Cultura, Raül Palacios, ha qualificat de molt positiu el fet que aquest nou llaç s’estableixi amb una empresa vinculada a la gastronomia de la terra, en aquest cas a la producció d’oli.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.