Quarta derrota consecutiva de la UE Tàrrega

Els blaugrana van perdre a casa davant l’Atlètic Lleida per 0 a 3

Derrota contundent del Tàrrega davant l’Atlètic Lleida. Els blaugranes van perdre per 0-3 aquest diumenge al Municipal i segueix amb la mala ratxa de resultats.

En un mal partit dels de l’Urgell, els visitants no van donar cap opció. Ja al segon minut de partit, Adrià de Mesa obria el marcador amb un bon remat de cap. Lluny de la reacció dels locals, van ser els lleidatans els que van seguir gaudint de les millors ocasions, com una gran jugada individual que va passar fregant el pal, i una rematada que desvia bé David Pedro.

Ja a la segona meitat, seguiria el monòleg de l’Atlètic Lleida, que va perdonar fins a dos ocasions,  però al minut 63, Youssef va aprofitar un desajust de la defensa per regatejar el porter i ampliar el marcador. Poc després, al 69, va ser el mateix jugador qui va firmar el definitiu 0 a 3 amb un gran xut des de fora l’àrea, que afegit a l’expulsió de Pablo per doble groga, va deixar el partit sentenciat.

Amb aquesta nova derrota, el Tàrrega continua penúltim en la classificació. El proper compromís serà diumenge vinent al camp d’un rival directe, el Turó Peira.

Informa: Albert Vallverdú i Miquel Miras