Quatre noves defuncions eleven a set la xifra de víctimes mortals per coronavirus a Tàrrega

 

El total de casos positius a la capital de l’Urgell ascendeix a 38. Les banderes de la Casa Consistorial onegen a mig pal com a mostra de condol per les persones que han perdut la vida a causa de la pandèmia · L’Ajuntament de Tàrrega reitera la crida a extremar les mesures de precaució

L’Ajuntament de Tàrrega ha rebut avui la confirmació de quatre noves morts per coronavirus. Es tracta de dos homes i dues dones majors de 65 anys. Les últimes dades eleven a set les defuncions a Tàrrega a causa del Covid-19. Els primers tres òbits a la capital de l’Urgell es van confirmar el passat 3 d’abril, balanç al qual cal afegir ara lamentablement unes altres quatre defuncions. El consistori targarí expressa el seu més sentit condol als familiars i amistats de les víctimes a la vegada que transmet la seva solidaritat i suport. En aquest sentit, a més, les banderes oficials situades a la façana de la Casa Consistorial de Tàrrega onegen a mig pal des d’avui com a mostra de dol vers les persones que han perdut la vida per la pandèmia. Els símbols es mantindran així mentre es perllongui l’actual situació de crisi sanitària.

 Pel que fa al balanç de diagnòstics, un aplicatiu de la Generalitat de Catalunya xifra actualment en 38 el total de casos positius confirmats al municipi de Tàrrega. L’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú reitera la crida a extremar les mesures de precaució davant els gravíssims fets que pateix el país. Així mateix, subratlla la necessitat de fer un confinament domiciliari responsable i solidari per lluitar contra la propagació del virus. La Policia Local de Tàrrega continua vetllant pel compliment de les restriccions de mobilitat a la via pública mentre que la Brigada Municipal du a terme tasques de desinfecció d’espais públics a diari. En nom del consistori, l’alcaldessa també agraeix les diferents iniciatives solidàries sorgides del teixit associatiu i empresarial per dotar de material a centres sanitaris i residències de gent gran a més de la significativa tasca assistencial de la Xarxa de Voluntariat de Tàrrega.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.