Quatre victòries per al Tàrrega Hoquei Patins Club

IMG_9833Jornades 10 i 11 d’octubre

Aleví Tàrrega HPC – Alpicat

Nova victòria dels Alevins del Tàrrega HPC que dissabte 10 d’ octubre es van enfrontar a l’Alpicat HC. Primera part dominada per l’equip de Tàrrega que va saber neutralitzar els atacs de l’Alpicat i a la vegada fer efectius els seus contra atacs. Es va arribar a la meitad amb un 4-1. Al segon temps les coses van canviar. Els jugadors locals es van relaxar, i això ho va aprofitar l’Alpicat per escurçar distàncies, però els nostres jugadors van saber reaccionar. Les nombroses intervencions del nostre porter, la intensitat que hi van posar els Targarins per no perdre el partit, van fer que es poguéssin endur la segona i meritòria victòria amb el resultat final de 6-5.

Prebenjamí A Tàrrega HPC – Andorra B

Aquest cap de setmana ens ha visitat l’Andorra B, un equip que venia amb ganes d’emportar-se els punts del partit. En la primera part, els de casa s’han trobat amb un Andorra que els hi ha posat difícil les coses i d’aquesta forma s’ha finalitzat amb un empat. Les dues següents parts han estat molt disputades però els de l’Urgell han imposat el seu joc i han aconseguit les dues parts restants i per tant, el partit. Resultat: 2-2; 3-2; 3-1 Gols pel Tàrrega HPC a la Primera Part: Eloi Cervera i Martin Plamenov ; a la segona Part: Martin Plamenov (2) i Jordi Folguera; i a la tercera Part: Martin Plamenov (2) i Jordi Folguera.

Felicitats per aquesta tercera victòria consecutiva!

Benjamins Tàrrega HPC – Andorra B

El partit del dissabte va acabar amb un resultat 6 a 0, a favor del Tàrrega. Domini total del Tàrrega. Els pals i el porter de l’ Andorra van evitar un resultat encara més abultat.

Prebenjamí B Andorra A – Tàrrega HPC

L’ equip del Tàrrega guanya a l’ Andorra. Benjamí B Andorra A- Tàrrega HPC L’equip d’ Andorra guanya 3 a 1. Aquest equip mixt, va lluitar de valent tot el partit.

Infantil Andorra- Tàrrega HPC

Els infantils es van enfrontar amb un equip que juga molt bé a hoquei, l’Andorra, i que combina molt bé la pilota. A la primera part l’equip va aguantar dignament i només anàvem 3 a 0 , però la falta de l’entrenador que va ser expulsat al minut dos, i el desconcert consequent va fer que es perdés el partit per un resultat molt abultat 13-0.