ROS ROCA INDOX de Tàrrega aplica l’ERO de suspensió temporal afectant inicialment a 83 treballadors

indoxDimarts es va començar a aplicar l’ERO de suspensió temporal de contractes de l’empresa ROS ROCA INDOX CRYOENERGY de Tàrrega que en un principi afecta a 83 treballadors dels centres de Tàrrega i Anglesola, el que suposa un 46% del total de la plantilla.

Dilluns es va nootiificar als treballadors afectats aquesta suspensió temporal que a partir de dimarts ja es troben en situació d’atur.

Segons ha explicat a Ràdio Tàrrega el president del Comitè d’Empresa Carles Asensio, la data de finalització de l’ERO serà el 8 de maig de 2015 “i durant aquest període vetllarem perquè la gent afectada vagi rotant i no es carregui sobre les mateixes persones el consum de prestació d’atur”.

Aquesta suspensió temporal afecta a personal de taller i oficines “que en la part acordada continuarà treballant per complir amb les comandes pendents amb un ritme inferior al del 100% de l’activitat, com és evident”, ha apuntat Asensio.

Pel que fa a l’entrada d’un nou soci inversor, el president del Comitè ha afirmat que no hi cap novetat i que simplement es té coneixement que les negociacions continuen.

Asensio assegura que “nosaltres som partidaris de que hi hagin suspensions temporals de contractes i no cesi l’activitat, no obstant som conscients que l’entrada de nou capital és la que ha de portar d’aquí a uns mesos a la solució de l’estabilitat de l’empresa”.

Carles Asensio ha confirmat que la setmana passada, l’empresa va ingressar un lineal de 635 euros per tots els treballadors i que va servir per eixugar una mica més el deute contret, que recordem al principi de les mobilitzacions era de 3 mesos més la paga extra.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.