Rosa M. Perelló, escollida cap de llista de Junts per Tàrrega per unanimitat

L’assemblea local de Junts a Tàrrega ha votat de forma unànime que Rosa M. Perelló encapçali la llista de les eleccions municipals del proper 28 de maig. En aquest sentit, l’actual cap de l’oposició ja es va mostrar disposada a seguir liderant el projecte en la conferència “Tàrrega: present i futur”; que va tenir lloc fa uns mesos al Teatre Ateneu de la capital de l’Urgell.

Un projecte de present i futur amb l’horitzó del 2023-2034

Segons Perelló, la ciutat “necessita un projecte sòlid i definit i un full de ruta clar i compartit”. Per aquesta raó, s’està confeccionant un pla municipal pels propers anys amb la mirada posada en una data amb un gran simbolisme: el 2034. En aquest any, Tàrrega celebrarà el 150è aniversari de l’atorgament del títol de ciutat.

Aquest gran projecte de present i futur de la ciutat, en el qual treballa Junts per Tàrrega, estarà dividit en cinc apartats principals, dels quals penjarà tota l’acció política: gestió municipal; comerç, indústria i sector primari; pacificació, neteja i civisme; benestar social; i cultura, esport, educació i lleure.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.