Rosa Maria Perelló presentarà la seva candidatura a liderar Junts per Tàrrega per a les properes eleccions locals

El grup municipal va presentar el passat divendres el seu projecte de ciutat 2023 – 2034 durant la conferència “Tàrrega: present i futur”

Junts per Tàrrega va presentar el passat divendres, 11 de novembre, al Teatre Ateneu les principals línies d’acció del projecte de ciutat que està confeccionant perquè la ciutat recuperi el “dinamisme, el lideratge i tingui un full de ruta clar i consensuat” amb les principals inquietuds de la ciutadania.

En el marc d’aquesta conferència, Rosa Maria Perelló es va mostrar disposada a seguir liderant el projecte i ha anunciat que presentarà a l’assemblea de Junts per Tàrrega la seva candidatura per tornar a encapçalar les llistes de les properes eleccions municipals.

A través de la conferència “Tàrrega: present i futur” es van explicar les tasques realitzades pel grup municipal al llarg d’aquests darrers quatre anys d’oposició al govern municipal tripartit format per ERC, CUP i PSC-PSOE. Segons els regidors de Junts, s’ha fet “una oposició responsable, defensant els nostres posicionaments i discrepant amb sòlids arguments”. En aquest sentit, s’ha donat suport i s’ha arribat a acords en aquells temes que afavorien el bon funcionament de la ciutat, però alhora s’ha estat atent i curós en auditar l’actual gestió municipal.

Un projecte de present i futur amb l’horitzó del 2023-2043

Segons l’equip de Junts per Tàrrega, la ciutat “necessita un projecte sòlid i definit i un full de ruta clar i compartit”. Per aquesta raó, la conferència també va voler detallar la proposta del pla municipal que s’està confeccionant pels propers anys amb la mirada posada en una data amb un gran simbolisme: el 2034. En aquest any, Tàrrega celebrarà el 150è aniversari de l’atorgament del títol de “Ciutat”.

Aquest gran projecte de present i futur de la ciutat, en el qual treballa Junts per Tàrrega, estarà dividit en cinc apartats principals, dels quals penjarà tota l’acció política: gestió municipal; comerç, indústria i sector primari; pacificació, neteja i civisme; benestar social; i cultura, esport, educació i lleure.

Un procés participatiu amb la complicitat de tota la ciutadana

Junts per Tàrrega també va exposar al llarg de la conferència que, per poder fixar “les línies mestres d’aquest treball de tant abast i magnitud, cal comptar amb la complicitat de la ciutadania, tot generant il·lusió i orgull de pertinença a un projecte comú entre els veïns i veïnes”.

Per aquesta raó, aquest acte va voler ser un punt de partida, sobre el qual “s’han posat les bases d’un procés participatiu en què serà primordial escoltar les propostes de la ciutadania”. Justament, tots els assistents a la conferència,van poder parlar i conversar directament amb tots els membres del grup municipal a través d’un “piscolabis targarí” que ha tingut lloc al vestíbul de l’Ateneu.

A més, per tots aquells que van preferir fer arribar els seus suggeriments de forma anònima, s’ha dipositat una urna on tothom ha pogut fer les seves recomanacions lliurement.

Aquesta és només una de les accions que s’han dut a terme, però Junts per Tàrrega està desplegant una sèrie de trobades amb entitats i associacions, així com la proposta “Donem-hi un tomb” en la qual, els membres del grup, recorren diferents barris de la ciutat per copsar l’opinió dels veïns i veïnes i saber de primera mà les millores que s’han de fer en cada punt de la ciutat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.