Salvador Bonjoch torna a liderar Junts Per Bellpuig per optar a reeditar l’alcaldia

Bellpuig_2El diputat i portaveu de Junts per Catalunya al Parlament Eduard Pujol ha acompanyat la presentació de la candidatura.

El diputat al Parlament de Catalunya Eduard Pujol ha acompanyat avui la presentació de la candidatura de la llista de Junts per Catalunya a l’alcaldia de Bellpuig, que estarà encapçalada per Salvador Bonjoch.

El que ha estat alcalde de Bellpuig durant els darrers vuit anys, a més de president del Consell Comarcal de l’Urgell la darrera legislatura, serà el candidat de la formació per tornar a ocupar l’alcaldia, una experiència que ha posat sobre la taula Bonjoch a l’hora de demanar el vot als veïns i veïnes de Bellpuig.

La presentació de la candidatura s’ha celebrat als baixos del Castell, en el que ha estat un dels primers actes de campanya de Junts Per Catalunya de cara a les eleccions municipals del diumenge 26 de maig. L’acte ha estat presentat per Violant Cervera, que en primer lloc ha donat pas, un per un, a tots els membres de la llista, els quals s’han agrupat en cinc equips per explicar de manera breu el projecte de Junts Per Bellpuig per a cadascuna de les àrees.

A continuació ha arribat el torn per a Salvador Bonjoch, que ha explicat detalladament el projecte de millora per Bellpuig i ha acabat el discurs expressant que “si volem tirar endavant aquest projecte de República, només hi ha una solució: junts, junts per un projecte de País”.

Tot seguit Eduard Pujol ha estat l’encarregat de cloure l’acte en el qual ha felicitat els membres de la llista i ha conclòs aconsellant al públic que “es voti bé”, manifestant que “quan tenim un bon alcalde, s’ha de votar per allò que ja funciona”, i que “amb la prosperitat del nostre poble no s’hi juga”.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.