Sant Jordi a Tàrrega amb dos espais per compatibilitzar la participació de llibreries i floristeries amb entitats

Bon ambient entre compradors i venedors que destaquen les ganes de recuperar la Diada després del confinament

ACN Tàrrega .- La Diada de Sant Jordi es celebra a Tàrrega amb dos espais diferenciats per compatibilitzar la participació de llibreries i floristeries amb la d’entitats. Així ho ha decidit l’Ajuntament per tal d’adaptar la festa a les mesures de seguretat sanitària per la pandèmia de la covid-19. El públic pot trobar les últimes novetats editorials i una àmplia varietat de roses naturals al carrer del Carme mentre que el teixit associatiu es concentra al Pati amb més d’una vintena de parades. En general s’ha respirat bon ambient entre compradors i venedors que han destacat les ganes que hi havia de recuperar la festa després d’un any “en blanc” pel confinament.

El Sant Jordi es viu a Tàrrega en dos espais diferenciats per complir amb els protocols sanitaris. D’una banda, el carrer del Carme acull les tradicionals parades de llibres i floristeries mentre que la plaça del Carme (El Pati), també al centre de la ciutat, aplega els estands d’entitats, associacions i altres articles que no són llibres i roses naturals. S’han seguit doncs les directrius estipulades pel Departament de Cultura per als municipis de més de 5.000 habitants on s’han limitat els mercats de Sant Jordi a llibreries, editorials i floristeries, però al mateix temps, s’ha possibilitat la participació del teixit associatiu.

A les entrades d’ambdós espais s’han posat cartells informatius per prevenir contagis així com també dispensadors de gel hidroalcohòlic. Així mateix, es fan controls per evitar aglomeracions de públic. A la zona de llibreries i floristeries hi ha confirmada l’assistència d’una desena de comerços, mentre que a la zona d’entitats, n’hi ha més d’una vintena.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.