Sant Martí de Riucorb aprova la cessió de la residència a favor de l’Associació Alba

albaUnes 200 persones van omplir divendres passat el teatre Foment de Sant Martí de Riucorb per escoltar  el projecte de la nova residència que l’Associació Alba té previst projectar a la població aprofitant un edifici a mig constuir de l’Ajuntament.

Els responsables de l’entitat, conjuntament amb l’Ajuntament, van explicar als veïns de la població la voluntat que sigui un projecte obert a la ciutadania i que ofereixi, en una primera fase, un servei de centre de dia per a les persones grans de la població. La residència està planificada per a 24 places per a persones amb discapacitat amb la vountat de construir un altre mòdul per a gent gran.

A la pregunta que va exposar públicament l’alcalde de la població, Jaume Pallars, de donar suport a la cessió de l’edifici a favor de l’Associació Alba tots els assitents van respondre afirmativament. Tothom es va mostrar content que s’aprofiti un edifici que fa 14 anys que està abandonat per a fer-ne un ús social i que repercutirà positivament a les persones del poble i a la seva dinamització. En el torn de preguntes també es va comentar que Alba és una entitat de referència al territori i que és tota una garantia que el projecte es portarà a terme amb una visió de futur i amb el màxim rigor.

Finalment es va animar a tothom a col·laborar en les diverses campanyes de captació de fons que es portaran a terme a través de la Fundació Alba Futur per aconseguir el finançament per a construir la nova residència. També es va informar de la possibilitat de realitzar donacions a nivell particular que aniran destinades directament al projecte.

Aviat Alba i la seva fundació estrenarà una nova web on s’anirà informant de les novetats del projecte de la residència, perquè tothom en pugui fer seguiment.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.