S’estrena “Diabolus In Musica”, un curtmetratge que ha implicat a la meitat de la població de La Figuerosa

Diabolus in Musica és un curtmetratge que han fet de manera col·laborativa un grup de persones de La Figuerosa. El projecte que va nèixer amb la intenció de presentar-lo a algun festival ha estat la primera obra de la productora La Vaqueria del Felip i ha implicat a mig poble. Els escassos recursos no han estat un obstacle per a que el film hagi estat una realitat.

Amb pocs recursos i molta imaginació els membres de l’equip del curtmetratge Diabolus in Música han aconseguit implicar a la meitat de la població de La Figuerosa i altres indrets, en total una vintena de persones, en aquest projecte que ha estat l’Opera Prima de la productora La Vaqueria del Felip.

El pressupost total de la producció no supera els 50 euros i ha estat rodat en diferents racons de La Figuerosa, el CAP de Tàrrega o l’església de Verdú. Els actors no són professionals i la resta de tasques han estat col·laboratives. Tothom hi ha participat de manera altruista i  després d’aquesta experiència ja tenen plans.

Diabolus in Musica és un thriller que parla d’un mossèn destinat a un poble a qui han diagnosticat un càncer però té el seu origen en la idea de que la música podia ser diabòlica.

Felicitacions després de la preestrena que van fer ahir per als participants. Diumenge a dos quarts d’onze tindrà lloc la projecció oficial a La Figuerosa oberta a tothom.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.