S’estrena “Welcome, to paradise?” una obra sobre els refugiats protagonitzada per gent gran i persones amb discapacitat

teatreEl Teatre Ateneu de Tàrrega acollirà aquest divendres 25 de novembre a les 21h lʼestrena de lʼespectacle “Welcome, to paradise?”, una experiència teatral protagonitzada per persones amb discapacitat i gent gran de diferents entitats socials i residències dʼavis del territori com: l’Associació Alba de Tàrrega, Acudam de Mollerussa, Centre Assistencial Sant Joan de Déu d’Almacelles, Casal d’Avis de les Borges Blanques, Residència i centre de dia per a la gent gran Monestir de St. Bartomeu de Bellpuig, Residència Municipal d’Avis de Juneda i Centre Talma de Juneda.

“WELCOME, to paradise”, és el resultat final d’un procés creatiu intens, que neix d’una reflexió envers la crisis dels refugiats. Una de les grans tragèdies que estem vivint en aquests dies, un desastre humanitari permès pels Estats de la Unió Europea, que té pressa l’esperança a milers de persones que han hagut de fugir de les seves llars. Un espectacle creat amb una mirada poètica, al mateix temps que realista, un espectacle emocionant, fet per persones especials.

“A través dels tallers realitzats durant 3 mesos ha permès relacionar-se dʼigual a igual a persones amb diferents capacitats i els ha suposat guanyar fortalesa i millorar la seva autoestima. S’han creat uns vincles emocionals sorprenents” explica Marta Pérez actriu de la companyia T de Teatre i membre de lʼequip docent.

L’espectacle es regirà per una taquilla inversa. Així doncs, els assistents podran gaudir de l’espectacle de forma gratuïta i, a la sortida, cadascú pagarà el que consideri just i assequible segons la seva butxaca.

Incursió Social és un projecte singular i experimental que incideix en col·lectius amb risc dʼexclusió on a través de les arts escèniques, es converteixen en creadors i protagonistes dʼuna experiència teatral. Aquest any arriba a la seva 4ª edició.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.