S’inicien les obres a la Raval de Puigverd

Ahir al matí van començar les obres al carrer Raval de Puigverd. Les obres previstes donaran continuïtat a les reformes que s’han anat fent a tot el nucli antic els passats anys. La zona de la raval és un enllaç natural del nucli antic d’Agramunt i és una part on calia dur a terme un gran arranjament, ja que el ferm ha quedat bastant malmès i el sistema de les instal·lacions soterrades obsolet.

Concretament, amb els treballs que han començat avui, està previst renovar les canonades d’aigua que enllacen els dipòsits amb els domicilis i renovar i modernitzar totes les instal·lacions soterrades. A més també es renovarà el ferm actual i desapareixeran els trams de vorera actuals deixant el carrer al mateix nivell i eliminant així tota barrera arquitectònica. Tal com indica l’alcaldessa d’Agramunt, Sílvia Fernández: “No només es sanejarà el carrer i s’eliminaran les barreres arquitectòniques i millorar i modernitzar les instal·lacions que tenim soterrades sinó que també deixarem el carrer preparat perquè, de cara a un futur, es pugui soterrar els diferents serveis bàsics de les diferents companyies”.

Les obres tenen un pressupost previst de 240.000 euros i un període d’execució d’uns si mesos. No obstant això, cal tenir en compte, que a causa de la proximitat amb el nucli antic, es pot trobar que quan s’aixequi el ferm apareguin trulls o altres restes arqueològiques, fet que pot allargar el període d’execució

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.