Suspesa per prevenció del coronavirus l’activitat als cinemes Majèstic on hi havien d’assistir 400 nens de la comarca de l’Urgell

 

El Consell Comarcal de l’Urgell ha confirmat  que “ateses les mesures dictades pel Departament d’Ensenyament, sobre les recomanacions de prevenció del coronavirus, s’ha cregut convenient ajornar l’activitat de cinema programada en el marc del Programa de Suport a l’Educació de l’Urgell prevista per  dimecres a Tàrrega”. Hi havia prevista una jornada de cinema amb l’assistència de 400 alumnes de P5 de diferents escoles de la comarca de l’Urgell.
El Departament d’Educació ha fet saber als centres educatius les noves mesures de prevenció que s’ha dictat amb la finalitat de contribuir a la contenció de coronavirus. El Departament d’Educació “insta a la suspensió de tota activitat que organitzin els centres educatius del Departament o qualsevol servei del mateix Departament que no sigui lectiva o curricular, que es faci fora del centre i que impliqui professorat, personal no docent o alumnat de diversos centres simultàniament. Les sortides lectives que impliquin un sol centre es poden mantenir. Aquesta mesura de suspensió té efectes sobre fires, trobades, cantades, certàmens, etc”.

Aquesta activitat estava organitzada pel Servei Educatiu de l’Urgell i l’Associació Galacticat amb el suport de Cinemes Majèstic. Els organitzadors han explicat que l’activitat es reprogramarà més endavant.

Recordem que el Departament de Salut ha elaborat tot de materials que estan disponibles al següent enllaç: http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

Ràdio Tàrrega

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.