Suspesos el festival artístic Embarrat i el Mercat del Vehicle d’Ocasió de Tàrrega

El consistori lamenta les cancel·lacions però veu molt difícil celebrar ambdós esdeveniments davant la situació d’incertesa que genera la crisi del coronavirus

L’Equip de Govern de l’Ajuntament de Tàrrega ha determinat suspendre el Festival de Creació Contemporània – Embarrat 2020 i el 8è Mercat del Vehicle d’Ocasió, esdeveniments programats per als dies 29, 30 i 31 de maig. La crisi sanitària del coronavirus i la situació d’incertesa que genera a curt i llarg termini ha obligat a prendre la decisió. Tot i una possible flexibilització del confinament, s’estima que el distanciament social i altres mesures de seguretat dictades pel Departament de Salut es perllongaran en el temps. Davant d’això, la capital de l’Urgell vol prioritzar la salut de les persones. En aquest context, a més, es fa molt difícil planificar la logística i la promoció d’ambdós esdeveniments.

Val a dir que, tal i com es comunicà fa uns dies, la pandèmia ha obligat també a suspendre la Festa Major i la Firacóc 2020 de Tàrrega, que s’havien de celebrar del 12 al 17 de maig. Els efectes del virus es fan notar, per tant, en el calendari firal i festiu de la capital de l’Urgell. En aquest sentit, l’Ajuntament de Tàrrega lamenta les cancel·lacions i agraeix la dedicació invertida per professionals i entitats.

El Festival de Creació Contemporània – Embarrat havia fixat la seva setena edició per als dies 29 i 30 de maig al Museu Trepat. El certamen, dedicat a explorar formes d’art radical i avantguardista, és organitzat per la Regidoria de Cultura, el Museu Trepat i un comissariat, amb la col·laboració de Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Diputació de Lleida i Institut d’Estudis Ilerdencs. Quant al 8è Mercat del Vehicle d’Ocasió, havia d’aplegar una quinzena d’expositors al Parc Esportiu els dies 29, 30 i 31 de maig sota l’organització de la Regidoria de Promoció Econòmica i el suport del sector local de l’automoció.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.