Tàrrega acull la 31a edició del Campionat Territorial de Lleida de Bàsquet de la Federació ACELL

Més de 100 esportistes han participat en el darrer campionat territorial disputat abans dels Jocs Special Olympics que se celebraran a Granollers a finals del mes de març

Les instal·lacions del Club Natació de Tàrrega han acollit la 31a edició del Campionat Territorial de Lleida de Bàsquet de la Federació Acell. Onze equips de 7 clubs diferents de la província de LLEIDA han disputat l’última prova d’aquestes característiques abans del campionat de Catalunya i dels Specials Olympics que a finals de març se celebraran a Granollers. Una matinal esportiva on s’han disputat tres categories diferents en funció de les capacitats dels jugadors i jugadores.
El campionat ha permès gaudir d’una jornada de bon nivell competitiu però també donar visibilitat i normalitzar aquest tipus de competició. El campionat Territorial de la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel•lectual (ACELL) ha arribat a Tàrrega gràcies a l’organització del Club Alba. Això ha estat un al•licient més pels jugadors del club amfitrió.

L’organització ha comptat també amb la col·laboració del CN Tàrrega i institucions i entitats com l’Ajuntament de la capital de l’Urgell, la Diputació de Lleida o la pròpia Federació Catalana de Bàsquet.
La pròxima cita d’alguns dels jugadors que han participat en aquest campionat serà el pròxim mes de març quan es disputarà el campionat de Catalunya de bàsquet de la federació. Posteriorment al final del mateix mes Granollers acollirà els Special Olympics.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.