Tàrrega celebra aquest dissabte 13 de juliol la seva 18a Nit de l’Esport

Durant la gala, organitzada per la Regidoria d’Esports, es lliuraran 23 premis a més d’11 accèssits especials en tres tipus de categories: projecció esportiva, trajectòria i resultats, i aniversaris d’entitats

El dissabte 13 de juliol, Tàrrega celebrarà la 18a edició de la seva Nit de l’Esport per homenatjar les persones i entitats que han brillat en aquest àmbit durant la darrera temporada. Organitzat per la Regidoria d’Esports, l’esdeveniment presenta enguany tres tipus d’accèssits especials: projecció esportiva, destinat a joves talents que ja destaquen en les seves disciplines; trajectòria i resultats, com a reconeixement a esportistes i servidors de l’esport pels seus èxits i dedicació; i aniversaris d’entitats, com a celebració dels clubs i associacions que compleixen anys tot fomentant l’activitat física i l’esport a la ciutat.

En el decurs de la gala, que tindrà lloc al Teatre Ateneu a partir de 2/4 de 9 del vespre, es lliuraran un total de 34 reconeixements. A més d’11 accèssits especials en les categories abans esmentades, també s’entregaran 23 premis a persones i equips nominats pels mateixos clubs esportius de Tàrrega (12 guardons individuals i 11 per equips).

Pel que fa als accèssits especials, en l’àmbit de la projecció esportiva, aquests es concediran a:

· Xavier Viciana Aliaga, jove pilot de motos que participa en el Campionat d’Espanya i proves europees de 65 cc.

· Martina Peláez Ros, jugadora de bàsquet, subcampiona d’Espanya amb la selecció catalana i actualment al València Bàsquet. Ha signat un contracte per jugar i estudiar als Estats Units.

· Eduard Ionut Creanga, gimnasta campió de Catalunya i cinquè al Campionat d’Espanya.

Quant a l’àmbit de trajectòria i resultats, els accèssits especials són per a:

· Saifeddine Alami Bazza, futbolista de la UE Tàrrega amb una carrera internacional destacada incloent la consecució de la Copa Àfrica amb el Raja Casablanca.

· Ricard Pacheco Castro, àrbitre d’handbol i futbol sala durant 25 anys, que ha arbitrat en categoria nacional fins als 40 anys.

· Laia Palomina Sucarrats, nedadora amb múltiples medalles en competicions autonòmiques i estatals.

· Òscar Solé Castells (a títol pòstum), per la seva dedicació al Club Natació Tàrrega durant més de 30 anys.

Finalment, en l’àmbit d’aniversaris d’entitats, els reconeixements són per a:

· Club Esportiu Alba: 30 anys de carrera professional sent un referent de l’esport adaptat a Tàrrega. Actualment es troba en un moment de creixement posicionant-se com un club més i donant l’oportunitat a totes les persones de realitzar activitat física.

· Centre Esportiu Sant Jordi: 30 anys com a centre pioner a Tàrrega en instal·lacions i activitats dirigides. Va ser la primera escola de dansa i únic centre d’spinning oficial a la ciutat.

· Societat de Caçadors de Tàrrega: 20 anys organitzant la Fira del Caçador, promovent les activitats a l’aire lliure, la natura, la fauna, l’esport i els beneficis de la caça com a element regulador del medi ambient.

· Club Natació Tàrrega: 75 anys donant valor a la base esportiva en diferents disciplines i seccions, creant una sòlida xarxa de formació i projecció de la ciutat. L’any 2011 inaugura el seu nou pavelló amb tres pistes, vestidors, restaurant i altres serveis. A data d’avui compta amb 400 esportistes i 650 socis.

A banda dels homenatges, la Nit de l’Esport Targarí promou els valors de l’esport, la dedicació i el treball en equip. Aquesta cerimònia anual serveix per reconèixer la contribució dels esportistes, entrenadors i entitats esportives a la comunitat de Tàrrega.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.