Tàrrega celebrarà durant el mes de maig la tercera edició de la campanya de bons de descompte per incentivar l’economia local

La Regidoria de Promoció Econòmica destina 50.000 euros a aquesta iniciativa, que es posarà en marxa el proper 2 de maig i s’allargarà durant tot el mes

L’Ajuntament de Tàrrega, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, posarà en marxa el proper dimarts 2 de maig la tercera edició de la campanya de bons de descompte per fomentar les compres de proximitat i donar suport als establiments comercials, de serveis i restauració de la ciutat. Com en les dues primeres edicions de la iniciativa, el consistori posa a disposició de la ciutadania 50.000 euros en vals de descompte de 5 euros cadascun que es podran bescanviar als establiments adherits a la campanya.

El funcionament serà el mateix amb una única excepció: que els vals de descompte caducaran a la setmana d’haver-se generat, és a dir, que s’hauran de bescanviar durant els 7 dies posteriors. Tothom que es registri a la pàgina web bons.tarrega.cat podrà descarregar-se quatre bons que li permetran estalviar-se fins a 20 euros en les seves compres durant el mes de maig.

De nou, l’Ajuntament comptarà amb la col·laboració de la Cambra de Comerç i Indústria de Tàrrega, amb la qual ha renovat el conveni per tal que l’entitat gestioni els pagaments que hauran de rebre els negocis en els quals els consumidores bescanviïn els seus vals.

La  regidora de Promoció Econòmica confia que els establiments que ja hi van participar l’any passat (un total de 90) s’hi tornin a afegir i anima la resta a sumar-s’hi. En aquest sentit, els comerciants i restauradors de la capital de l’Urgell que vulguin participar-hi ja poden inscriure-s’hi a l’enllaç bons.tarrega.cat/ca/apuntat-campanya-bons-comercos

Funcionament de la campanya

Totes les persones que facin les seves compres a Tàrrega (ja siguin empadronades a la ciutat com no) podran gaudir dels bons de descompte sempre que es registrin a la pàgina web bons.tarrega.cat. Un cop hagin completat el registre podran descarregar-se un total de quatre bons de 5 euros per persona, que podran bescanviar en aquells establiments que s’hagin adherit a la campanya. Per poder utilitzar els vals, hauran de fer compres per un import superior a 15 euros i en podran bescanviar d’un a quatre segons el valor de les compres que realitzin. Recordem que un cop descarregats els vals tenen una vigències de set dies. Si passat aquest termini no s’han utilitzat caducaran per generar-ne de nous.

Aquelles persones que puguin tenir dificultats a l’hora de formalitzar el registre podran adreçar-se a l’àrea de Promoció Econòmica del consistori, situada a la Casa Consistorial, de 9 del matí a 1 del migdia, per tal que se’ls facilitin els bons de descompte presentant el DNI.

En el cas dels establiments que vulguin sumar-se a la iniciativa impulsada per la Regidoria de Promoció Econòmica, també s’han de registrar a la mateixa plataforma i, un cop acreditats per formar-ne part, només hauran d’acceptar els vals que els lliuraran els seus clients durant el mes de maig i bescanviar-los a les oficines de la Cambra de Comerç. Per a més informació, poden contactar amb l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega, al telèfon 973 31 16 08 o al correu electrònic promocioeconomica@tarrega.cat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.