Tàrrega disposarà de servei de bus gratuït el diumenge 9 de novembre per facilitar la participació

mapatarregaAquest diumenge 9 de novembre coincidint amb el procés de participació ciutadana per decidir el futur polític de Catalunya, l’Assemblea Nacional Catalana posa a disposició dels ciutadans de Tàrrega un  servei de bus gratuït amb el recorregut habitual de 9 del matí a 14 hores i de 16 a 21 hores. També hi haurà servei també gratuït als pobles agregats. El bus iniciarà el seu recorregut a les 10 del matí a Santa Maria de Montmagastrell, i continuarà per Claravalls, Altet, La Figuerosa i El Talladell, fent la parada final al lloc de participació dels residents a aquestes poblacions que és a l’Institut Alfons Costafreda de Tàrrega. A les 12 del migdia iniciarà el retorn deixant als usuaris als seus respectius llocs de residència.

Pel que fa als targarins recordem que hi ha 2 punts de participació, Institut Manuel de Pedrolo i Institut Alfons Costafreda, amb 7 meses cadascun. La ciutat s’ha dividit amb dues parts com mostra la fotografia.

Recordem també que DYA Lleida posarà a disposició, de manera gratuïta, per a totes persones que presentin una discapacitat o una disminució importat de la mobilitat un servei de transport adaptat, per poder anar a votar el 9N en la ciutat de Tàrrega. Per més informació truqueu al 900 525 215, les places són limitades.

Foto: Mapa de Tàrrega pel 9N

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.