Tàrrega enllesteix els treballs per encendre avui divendres l’enllumenat nadalenc

El consistori assumeix la despesa del lloguer i el muntatge de l’ornamentació per ajudar el sector del comerç i afavorir l’activitat davant la crisi causada per la pandèmia

Tàrrega ja ho té tot a punt per encendre l’enllumenat de Nadal demà divendres 27 de novembre al vespre. La capital de l’Urgell ultima els treballs d’instal·lació dels llums, que ornamentaran espais i carrers emblemàtics del centre urbà. Com ja s’informà, l’Ajuntament de Tàrrega assumirà enguany el cost del lloguer i el muntatge de les lluminàries. Fins ara aquesta despesa anava a càrrec dels comerços adherits a Foment Tàrrega mentre que el consistori únicament es feia càrrec del consum elèctric. “Amb aquesta mesura, volem ajudar el teixit comercial a fer front a la difícil situació econòmica generada per la pandèmia i a mantenir el caliu de les festes malgrat la difícil situació actual”, assenyala l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú.

El cost del subministrament i instal·lació dels llums de Nadal, de tecnologia LED de baix consum, ascendeix a 12.000 euros. Val a dir que l’Ajuntament de Tàrrega també preveu assumir la mateixa despesa de l’enllumenat en la campanya nadalenca del 2021, mesura que igualment contribuirà a enfortir l’activitat comercial en un any que s’augura difícil. “Els llums de Nadal animen la gent a sortir a comprar a la nostra ciutat potenciant el comerç de proximitat”, afirma l’alcaldessa. L’encesa dels llums de demà no s’acompanyarà, però, de cap espectacle a causa de les actuals restriccions sanitàries. Tot i això, la data coincideix amb la promoció del Black Friday per part de Foment Tàrrega, que animarà les primeres compres nadalenques amb descomptes i promocions.

Els espais que comptaran amb enllumenat nadalenc són els carrers del Carme, Santa Anna, Santa Maria, Agoders, Major i Sant Pelegrí; l’avinguda de Catalunya; la plaça Major i la plaça del Carme. En aquest darrer punt, a més, s’ha instal·lat l’estructura que simula un gran arbre de Nadal. Alhora, com és costum, també s’han posat lluminàries a la façana de la Casa Consistorial.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.