Tàrrega estrena aquest cap de setmana la renovació de la gespa artificial del Camp de Futbol Municipal Joan Capdevila Méndez

campdefutbol tarregaEl Camp de Futbol Municipal Joan Capdevila Méndez de Tàrrega estrenarà aquest cap de setmana la renovació de la gespa artificial. Després d’un mes i mig de treballs, el terreny de joc llueix una nova superfície que substitueix la que s’instal·là l’any 2001 i que presentava un greu deteriorament. La nova gespa, amb capa de cautxú i de categoria FIFA 2, ha suposat una inversió de 173.000 euros, amb la qual l’Ajuntament de Tàrrega garanteix la continuïtat de l’activitat esportiva al recinte. Els equips infantils i juvenils del futbol base CEEF UE Tàrrega estrenaran les millores el dissabte 20 de setembre. Per la seva part, la UE Tàrrega trepitjarà per primer cop la nova gespa aquest diumenge 21 (5 tarda) davant la UD Torredembarra.

Aviat es repintarà la tribuna i s’instal·laran nous seients

La substitució de la gespa, que ocupa una superfície de 6.000 m2, forma part d’un paquet de millores al camp de futbol, en què s’ha renovat també la tanca de formigó que envolta el terreny de joc, intervenció pressupostada en 42.000 euros, dels quals 15.000 euros els ha aportat la Generalitat de Catalunya. Alhora s’han suprimit barreres arquitectòniques per facilitar l’accés a la tribuna, on també s’ha col·locat una barana amb passamà. L’alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, ha avançat que abans de finalitzar l’any el consistori també repintarà la tribuna i hi instal·larà nous seients.

La gespa retirada es reaprofitarà

D’altra banda, el consistori preveu reaprofitar les làmines de gespa retirades per a usos ornamentals en altres espais públics de la ciutat, evitant a més costos de reciclatge. El Camp de Futbol Joan Capdevila Méndez, anomenat en honor al cèlebre jugador targarí, acull els encontres i els entrenaments de la UE Tàrrega i l’Escola de Futbol CEEF UE Tàrrega. Té capacitat per a 4.000 espectadors.


Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.