Tàrrega estrenarà el diumenge 2 de setembre la seva 1a Marxa BTT

Representants de la 1a Marxa BTT Tàrrega amb l'alcaldessa i el regidor d'EsportsOrganitzat per cinc entitats agrupades sota el nom de BTT Tàrrega amb l’ànim de potenciar aquesta modalitat de ciclisme al territori · La iniciativa, que rep suport del consistori, oferirà dos circuits

Tàrrega estrenarà el diumenge 2 de setembre la seva 1a Marxa BTT, nou esdeveniment esportiu que vol potenciar aquesta modalitat de ciclisme al territori. Els seus artífexs, agrupats sota el nom de BTT Tàrrega, són la UE Vallfogona, Bici 3.0 Cycling Bike Shop, Club Ciclista Tàrrega, Agrupació Excursionista de l’Urgell i Associació Alba. La iniciativa rep el suport de la Regidoria d’Esports. La Marxa BTT de Tàrrega espera aplegar en la primera convocatòria uns 300 participants, amb previsió que la xifra augmenti any rere any. “Hem detectat molta afició per la BTT a la zona de l’Urgell i creiem que l’esdeveniment té potencial per créixer i consolidar-se”, argumenta Albert Fitó, portaveu de BTT Tàrrega. A més, “sumem l’experiència de la UE Vallfogona, que ha organitzat amb èxit 14 edicions de la Marxa BTT de la Vall del Corb”, assenyala Jaume Abad, un altre dels portaveus.

 

Dos circuits de diferent dificultat i distància

Els organitzadors han fixat dos circuits: un de 25 quilòmetres per a persones que es vulguin iniciar en aquest esport (amb 1,5 quilòmetres de senders i 300 metres de desnivell); i un segon de 50 quilòmetres per a ciclistes més avesats (amb 14 quilòmetres de senders i 1.000 metres de desnivell). La sortida d’ambdós recorreguts tindrà lloc a les 9 del matí al Càmping Municipal – Espai Felip Robinat Felip. L’itinerari discorrerà pels entorns de Tàrrega, El Talladell, La Mora, Granyena de Segarra, Mas de Bondia i Verdú. La 1a Marxa BTT de Tàrrega no té caràcter competitiu si bé es lliuraran obsequis als primers classificats. El preu de la inscripció és de 25 euros i inclou un mallot de regal.

 

Dinamització de l’oferta esportiva i turística

Avui ha tingut lloc a la Casa Consistorial de Tàrrega una reunió de treball per a ultimar l’esdeveniment. Hi han assistit l’alcaldessa Rosa Maria Perelló; el regidor d’Esports, Jaume Folguera; els portaveus de BTT Tàrrega, Albert Fitó i Jaume Abad; el representant de Servisimó VW Audi, Francesc Pua; i el representant de Bici 3.0, Pere Esqué (vegeu fotografia). Des de l’Ajuntament de Tàrrega es destaca la dinamització de l’oferta esportiva i turística que suposa la 1a Marxa BTT. “Tàrrega és l’escenari propici perquè la convocatòria sumi participació i tingui continuïtat”, afirma Jaume Folguera. “Tenim territori, gent i experiència”, afegeix Albert Fitó. La 1a Marxa BTT de Tàrrega compta amb diversos patrocinadors que s’han bolcat en la proposta: Bici 3.0; Servisimó VW Audi; 9MAG Materials de Construcció; Electro-Tarr; Fem Cadena; Fogons de Forés; Cota Zero Topografia i Disbo. També hi col·laboren CrossFit Tàrrega i Restaurant L’Avi Siscu.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.