Tàrrega estrenarà nova estació de busos intermodal la primavera de l’any que ve

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, n’ha visitat les obres, que compten amb una inversió de 3,5MEUR

Les obres de la nova estació de busos de Tàrrega, a l’Urgell, avancen a bon ritme i tot apunta que el servei entrarà en funcionament la primavera de l’any que ve. Amb un 35% de l’obra executada actualment, es preveu que registri unes 113.000 persones usuàries de la dotzena de línies que tenen parada a la capital de l’Urgell. La seva ubicació davant de l’estació de tren, facilitarà la intermodalitat bus-tren a la ciutat i crearà un nou espai públic que facilitarà la mobilitat urbana. La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, n’ha visitat les obres, que compten amb una inversió de 3 milions i mig d’euros finançats pels fons Next Generation.

L’estació ocuparà una superfície d’uns 5.000 metres quadrats i constarà d’una platja de set andanes per a l’estacionament d’autobusos i una edificació de planta baixa per a donar servei a les persones usuàries. Des del consistori s’analitza les millores del projecte en clau ambiental, d’accessibilitat i de comunicació urbana i interurbana.

D’altra banda, el Departament de Territori afegirà a partir de l’u de juliol tres noves expedicions d’anada i tornada de dilluns a divendres feiners entre Tàrrega i Agramunt. Es tracta de la línia d’autobús L0092, que és la que uneix Barcelona, Esterri d’Àneu i Pont de Rei. Els dos municipis, per tant, quedaran connectats per un total de set expedicions els dies feiners.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.