Tàrrega Hoquei Patins Club, 25 i 26 octubre. Dos partits guanyats, quatre perduts i un empat

hoqueiBenjamí Tàrrega HPC & Mollerussa .25 d’octubre

Partit molt ben jugat pel Tàrrega que ha dominat des del principi fins al final, assolint una còmoda victòria per (9-3)

Aleví A Tàrrega HPC & Vilafranca. 25 d’octubre

Dissabte al matí es va disputar el partit amb el resultat d’ 1-12. Els primers minuts del partit, l’equip de Tàrrega va saber aguantar bé el contraactac del Vilafranca fins i tot va crear algunes ocasions  en què podia haver marcat. La falta d’encert de THPC i el millor joc ofert per l’equip visitant, aviat es va veure reflectit en el resultat. La segona part THPC  va baixar una mica el nivell de joc i la distància en gols vers l’equip contrari es va fer aviat molt més gran fins arribar al contundent resultat final.

Prebenjamí A Tàrrega HPC & Mollerussa . 25 d’octubre

Aquest cap de setmana s’han trobat davant d’un rival difícil que juntament amb un mal encert davant de porteria ha fet que perdessin l’ocasió de remuntar alguns llocs a la classificació.

Al final del partit victòria pels de Mollerussa: (1-2) (0-3) (1-1) tot i la diferència de gols, el partit ha estat molt disputat la primera i la tercera part.

TARREGA: Lluis Tomàs , Nil Roset , Arnau Bujeda (1) , Pau Franquesa, Taras Bregin , Arnau Perello, Pau Tomàs (1)

MOLLERUSSA: Pol Miróo , Adrià Rodríguez , Judit Ortega (1) , Julen Rodriguez (4) , Adrià Saladrigues, Ot Gregori , Jonatan Torres , Marcel Recolta (1)

Prebenjamí Iniciació A Tàrrega HPC & Mollerussa .

El partit dels del Tàrrega va ser d’allò més sorprent, els dos equips amb moltes ocasions de gol, varen acabar amb els marcadors, increiblement a “0”. Totes les tres parts. Gràcies també a la molt bona actuació dels dos porters.L’ àrbitre deia que no havia vist mai un partit d’aquesta categoría amb totes les tres parts a 0.

Aleví B Tàrrega HPC & Cadí . 25 d’octubre .

L’equip Aleví B va jugar a casa, i una primera part que es va acabar amb un (1-5), i que a la segona part es va convertint amb un (1-6). El joc del Tàrrega  va  estar molt cohesionat, però els tirs a porteria no van acompanyar gaire.

Prebenjamí Iniciació B Cadí & Tàrrega HPC . 26 d’octubre

Les nenes de l’ hoquei Tàrrega van fer molt bon joc, fent molt bon equip, tal com demostra el resultat. Més gols del què és habitual en elles i de diferents jugadores. Cal destacar també el paper de la nostra portera, Laia, que va ser clau per guanyar.Resultat  1-3.  1-1. 2-4

Prebenjamí B Cadí & Tàrrega HPC .26 d’octubre .

En aquesta jornada els de casa s’han desplaçat a la Seu d’Urgell a jugar contra el Cadí, un dels forts de la lliga. Malgrat els partits complicats que s’han disputat en aquest inici de lliga i el factor anímic que sempre pesa, els nostres jugadors s’han mostrat decidits i han lluitat amb força contra un contrincant més fort. Val a dir que el treball específic que està realitzant el nostre equip d’entrenadors ha ajudat a donar moral i maduresa en la defensa. Al final però, tot i aguantar la primera part, el partit ha finalitzat amb una lluitada derrota, amb especial treball de Pau Tomás i Marçal Cabestany. Resultat: (2-1);(4-0); (2-0). Gol d’Eloi Cervera pel Tàrrega HPC.