TÀRREGA HOQUEI PATINS CLUB – 5 i 6 DE NOVEMBRE 2016

hoqueiINFANTILS: TÀRREGA (6)  – MOLLERUSSA (6)

Dissabte a la tarda, el Tàrrega HPC (6) va jugar al camp del CH Mollerussa (6) .Tot i que els de Tàrrega van obrir el marcador, obra de Pol Cabestany, el ritme de joc no era massa bo. Moltesimprecisions i alguneserrades en elsmarcatges va fer que el Mollerussaempatés el partit.

El Tàrrega va saber reaccionar i un gol de Roc Viladot va posar per davantalsnostresjugadors. Semblava que els de l’Urgell no acabaven de trobar la sevamillorversió i el Mollerussaho va aprofitar per arribar al descans per davant. A la mitjapart 3-2. A la represa, es va veure un altreequip. Els de Tàrrega van reaccionar, un jocràpid i moltefectiu va fer que recontessin el partit, ambgolsd’Eloi Pla, Pol Cabestany i dos de Joan Tomàs. Semblava que el partit ja no es podia escapar. Però la falta de concentració que de vegadesels hi falta en algunesocasions va fer que a manca de dos minutspel final i amb un resultat de 6-4, el Mollerussaaconseguísl’empat.

BENJAMÍ A: TÀRREGA (11) – ALPICAT (1)

Victòriabalsàmica.Aquestcap de setmanaelsnois i noies del Benjami A del Tàrrega han guanyatampliament a un Alpicatmolt inferior.El partit va estar en totmomentdominatpels de Tàrrega que van anarguanyant des del primer minut. Només un petit error defensiu a la segonapart va deslluir una mica la victòriadelslocals .

El resultat final va ser d’ 11-1 . Val a dir que totselsjugadors del Tàrrega van aconseguir marcar.

PREBENJAMÍ  A: TÀRREGA (5) – ALPICAT (0)

Nova victòria a casa dels nostres jugadors targarins.Un molt bon partit de part dels de l’Urgell, ja que quan només s’havia  jugat  la primera part, el Tàrrega ja guanyava  8 gols a 1. Un joc cada vegada millor, intentant posar en pràctica  algunes tècniques practicades als entrenaments, va fer que s’arribés al segon temps amb un resultat de 4-1.Els locals van dominar sense problemes tot el partit, arribant a la tercera part amb el resultat de 5 a 0.Tres, dos , un, … Tàrrega amunt !!! Jugadors: Isaac(porter); Marçal (4); Unai (7); Lluís (5); Aleix (1); Berta i Edgar.

PREBENJAMI B: JUNEDA B  (3) – TARREGA HPC (0)

Partit difícil pelsnois de Tàrrega, davantd’undelsequipsforts de la categoria. Derrota clara per 3 parts a 0, tot i que a estones el Tàrrega HPC va començar a mostrar un millorjocd’equip que en jornadesanteriors i es va poder veure un vistóspartit. Tot i així, el Juneda, ambjugadors ja de segonany, va fer valer la sevasuperioritat física i majorvelocitat, aixícom un poderóscontraatac, que va penalitzarenormement les pèrdues de pilota de l’equipTargarí. Jugadors del Tàrrega:Llàtzer (p), Nacho (c), Aleix, Marc, Gerard, Carles, Jordi

ALEVINS: Torrelles de Llobregat (4) –Tàrrega (8)

El passat diumenge els alevins van desplaçar-se a Torrelles de Llobregat per disputar el partit d’hoquei amb l’equip mixt del Tàrrega. Partit molt disputat entre ambdós equips, estrenant el marcador l’Oriol Selva del Tàrrega i finalitzant la primera part 0-2 a favor del visitant. Molts passes, molt moviment de pilota i cada cop un equip del Tàrrega mes cohesionat ha fet que poguéssim gaudir d’un partit molt emocionant que ha acabat amb la victòria del Tàrrega per 4-8.

BENJAMÍ B: CH Juneda (B) – Tàrrega HPC (B). Durant tot el partit el Tàrrega ha anat encaixant gols i no ha estat fins al final de la segona part on hem vist un Tàrrega més concentrat que ha creat vàries oportunitats de gol, sense opcions però, de treure cap punt del desplaçament. Alineació: Joel Balagué, Ferran Balcells, Martí Castaño, Quim Folguera, el porter Denis Moram,  Marc Torné, Marc Valentines i Oriol Valentines.